Hakkımızda

haci-ibrahim-secer

Adana ve Hatay il sınırlarında bulunan tarım alanlarımızda 5 kuşaktır toprakla uğraşan bir ailenin çocuklarıyız. Narenciye ürünleri, buğday, pamuk, susam, yerfıstığı, mısır, fasulye çeşitleri, karpuz, kavun, domates, biber ve Sebze türlerinin hemen hemen hepsinin yetişmesini yaparak bölgemizde ekmeğimizi topraktan çıkardık. Değişen satış-satın alma faaliyetleri bizleri limited şirket altında yapılanma zorunluğu getirdi.

Bizler SECNAR (Secnar Tarım Ürünleri İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi) adı altına kurumsal yapılandık.

Kuruluşundan bu yana doğal ve lezzetli ürünlerimizi, yasal ve ahlaki kurallara uygun olarak yetiştirip, ülkemize ve tüm dünya ya sunmaktayız. Şirketimiz ayrıca ülkemizin meyve ve sebze ürünlerinin tanıtılmasını sağlamak, değerini arttırmak ve bölgemizde üretilen narenciye ürünleri ile dünyada söz sahibi olması için çalışmalarımız devam etmekte.

Şirketimize bağlı Mega Tarım bahçelerimiz; Hatay ili Erzin ilçesi, Aşağı Burnaz Köyü ve Karahöyük mevkiinde 2 ana parselden oluşmaktadır. Mega Tarım bünyesindeki toplam 987 dönüm bahçemizde 12 ayın 8 ayı hasat yapılmaktadır. Bulunduğumuz iş kollarında kaliteyi en üst seviyeye taşıyacak stratejileri geliştirmekteyiz. Güvenli ve sağlıklı ürün için bahçelerimizde ‘’İyi Tarım’’ uygulamaları yapmaktayız.

Firmamız yaş sebze-meyve paketleme ve depolama tesislerinde ürünlerimizi paketleyerek tüketici noktalarına ulaştırmaktadır. Ürün ağırlığı daha çok narenciye üzerine olmakla beraber; Sezonuna ve müşteri talebine bağlı olarak iç ve dış pazarlar için karpuz, kavun, nar, soğan ve domates gibi ürünler üzerinde de çalışmalarımız bulunmaktadır.

     Narenciye ürünlerimizi satın almak isteyen kurum ve firmalara dalında veya (raf ömrünü uzatarak) paketlenmiş olarak toptan satış yapmaktayız.

Hacı İbrahim Seçer
Kurucu Üye